Amcor Flexibles İstanbul Ambalaj Sanayi Ve Ticaret A.Ş. bünyesinde Tedarik Zinciri Departmanında staj yapmak isteyen öğrencilerimizin dikkatine…

Amcor Flexibles İstanbul – Tedarik Zinciri Departmanı Stajı

43 ülkedeki 306 fabrikasında 35,000’den fazla çalışana sahip AMCOR Flexibles İstanbul , ağırlıklı olarak gıda sektörüne olmak üzere yurt içinde ve dışında birçok üretici firmaya baskılı ambalaj malzemesi üretmektedir. Yıllık cirosunun yarıdan fazlasını ihraç eden şirket, 398 kişilik çalışan kadrosuyla sektörün lideri olan firmada Tedarik Zinciri departmanında görevlendirilmek üzere Yaz dönemi stajyeri alınacaktır.

Genel Nitelikler

Not: İlana başvuruda bulunmak isteyen adaylar konu kısmına firma ismini ve bölümünü yazarak kariyerdestek@yeditepe.edu.tr adresine özgeçmişlerini iletebilirler.

Kariyer Gelişim Ofisi Sektörel İş Birliği kapsamında Amcor Flexibles bünyesinde staj yapacak olan öğrencilerimizin sigortaları tarafımızca karşılanacaktır.