Beyin’18: “Yarına Bugünden Başla”

YUSES‘in düzenlediği BEYİN’18 etkinliği 23-24-25 Şubat tarihlerinde gerçekleşecektir.

• 10.yılında merakla beklenen BEYİN’18 etkinliği, 23-24-25 Şubat 2018 tarihlerinde Yıllık Sponsorumuz Şişecam, Ana Sponsorumuz Turkcell ve Yan Sponsorlarımız Henkel, Nestle ve Atlasglobal firmalarının destekleri ile Yeditepe Üniversitesi’nde!Ünlü şovmen Okan Karacan’ın sunumuyla bu yıl “Yarına Bugünden Başla!” sloganıyla “Gelecekte başarılı olmak ve hedeflerimize ulaşmak için bugünden neler yapabiliriz?” sorusuna cevap bulmayı hedeflemekteyiz.

Alanında büyük başarılara imza atmış üst düzey yöneticilerin iş yaşamındaki tecrübelerini bizlerle paylaşacağı seminerler, kişisel gelişim seminerleri, workshoplar ve fuaye alanında sponsor firmalar ile interaktif oyunlarla beraber sizin için planladığımız birçok sürpriz sizleri bekliyor.

Etkinliğimizin katılım sertifikalı olduğunu hatırlatıp fuaye alanında sponsor firmalar ile cv elemeli staj imkanı için de özgeçmişlerinizi yanınızda getirmeyi unutmamanız gerektiğini hatırlatmaktan büyük mutluluk duyarız.

Her sene olduğu gibi farklı sektörlerden üst düzey konuşmacılar 10.yılımızda da bizlerle olacak:

• Renault Türkiye CEO – Berk Çağdaş
    • Toyotetsu Genel Direktörü – Mitsuo Goto
    • Dizayn Grup Kurucusu ve Mir Holding Yönetim Kurulu Başkanı – İbrahim Mirmahmutoğulları
    • Nestlé Türkiye CEO – Felix Allemann
    • Airbus Orta Asya ve Doğu Avrupa Kıdemli Satış Direktörü – Douglas Anderson
    • Siemens Türkiye Dijitalleşme ve Endüstri 4.0 Pazarlama Müdürü – Derya İren
    • Paşabahçe Yönetim Kurulu Başkanı – Prof. Dr. Ahmet Kırman
    • Doğuş Otomotiv İnsan Kaynakları ve Süreç Yönetimi Genel Müdürü – Ela Kulunyar
    • Koçfinans CEO – Pınar Kitapçı
    • Gratis Genel Müdür Yardımcısı – Aykut Demirci
    • BKM Express CEO – Soner Canko
    • Bilge Onur – Turkcell İşveren Markası ve İç İletişim Yöneticisi
    • Atlas Global CCO/ Genel Müdür Ticari Yardımcısı – Semra Erener Özalçın

Etkinliğimiz 2 gece 3 gün olacak; konaklamalı, konaklamasız veya seminer türlerinden birini seçmek size kalmış! 23 Şubat akşamı Dj Doğuş Çabakçor eşliğinde Drone Karaköy’de ve 24 Şubat akşamı Paysage Kanlıca’da fasıl ile eğlenceye doyacağız.

Kayıt olmak için: https://www.biletino.com/event/eventdetail/4677

Detaylı bilgi için: www.yuses.org

*Etkinliğimize üniversite, bölüm ve sınıf ayrımı olmaksızın katılım mevcuttur.

beyin

beyin prog