Mühendislik Fakültesi-Bilgi ve Farkındalık Eğitimi

Yeditepe Üniversitesi Kariyer Gelişim ve Mezunlarla İletişim Müdürlüğü olarak MÜDEK Yürütücüsü Sn. Deniz PAZARCI hocamız iş birliği ile Mühendislik Fakültesi öğrencilerimize özel aşağıdaki konu başlıklarında bilgi ve farkındalık seminer programı düzenlenecektir.

17 Mart Cumartesi günü (09:30-18:00) İnan Kıraç Salonu’ nda gerçekleşecek eğitim programı sonunda bir ölçme değerlendirme sınavı yapılacaktır.

Programa katılım sağlayan öğrencilerimize seminer sonunda katılım sertifikası verilecektir.

Seminer Konu Başlıkları:

– Etik ilkelerine uygun davranma, mesleki ve etik sorumluluk bilinci; mühendislik uygulamalarında kullanılan standartlar
– Proje yönetimi, risk yönetimi ve değişiklik yönetimi gibi, iş hayatındaki uygulamalar hakkında bilgi
– Tasarım ve üretim raporları hazırlayabilme becerisi
– Mühendislik uygulamalarında kullanılan standartlar hakkında bilgi
– Girişimcilik, yenilikçilik hakkında farkındalık; sürdürülebilir kalkınma
– Mühendislik uygulamalarının evrensel ve toplumsal boyutlarda sağlık, çevre ve güvenlik üzerindeki etkileri ve çağın mühendislik alanına yansıyan sorunları

Kayıt için: http://bit.ly/muhendislikegitimbasvuru

Mühendislik Farkındalık Programı (1)