Otorento’da Staj İmkanı!

Otorento’da Stajyer Olmak İster misiniz ?

Aranılan Nitelikler

• Endüstri, Bilgisayar veya Elektronik Mühendisliği, Matematik, İşletme ve Uluslararası İlişkiler  bölümlerinde 3. veya 4. sınıfta eğitim gören
  • Analitik düşünme becerileri gelişmiş
  • Veri analizi ve rekabet analizi çalışmalarında yer almayı seven
  • Office uygulamalarına hakim,
  • Araştırma ve öğrenmekten zevk alan

Otorento.com.tr Hakkında

Otorento.com.tr, 2012 Yılında kurulan Türkiye’nin ilk ve en büyük araç kiralama platformudur. Yerli araç kiralama firmaları ile müşterileri web, mobil uygulamalar ve çağrı merkezi üzerinden buluşturan bir araç kiralama pazar yeridir.

2016 Yılında 6,5 Milyon TL satış cirosu ile kapatan Otorento, Türkiye’nin en hızlı büyüyen internet firmalarından biridir. Halen 74 İlde 7.000 araç ile müşterilerine hizmet vermektedir. Otorento’nun en önemli özelliklerinden biri müşterilerine uygun fiyatlı araç kiralama hizmeti sunmasıdır. Bunun yanında, Otorento, müşterilerin araba kiralama kararının oluşması ile kiraladıkları arabayı iade etmeleri arasındaki tüm süreçlerde sunduğu destek hizmetleri ile güvenle kiralama yapılabilen bir platform olarak öne çıkmaktadır.

Otorento’nun ofisi İstanbul Göztepe’de olup, İstanbul, Antalya, İzmir gibi başlıca şehirlerin yanında, Muş ve Kars gibi uzak noktalarda da hizmet sunmaktadır.

Kurucusu Dr. Abdulkadir KIRMIZI olan Otorento’nun çalışanlarının yarısı Yeditepe Üniversitesi mezunudur. Dr. Abdulkadir KIRMIZI Yeditepe Üniversitesi’nde 13 Yıl Öğretim Görevlisi olarak çalışmıştır.

Başvuru için: Özgeçmişinizi info@otorento.com e-posta adresine göndermeniz yeterlidir.