“Sustainability Summit’18”

Herkese merhaba, Yeditepe Üniversitesi ve Unilever’in mentor ve destekleriyle kurulan Türkiye’nin ilk Sürdürülebilirlik Öğrenci Elçi Ekibi olarak açılışı “Sustainability Summit’18” ile yapıyoruz. Zirve, 19 Ekim 2018 Cuma günü saat (09.30-16.30)arasında Türkiye’deki tüm üniversite öğrencilerinin katılımına açık şekilde Yeditepe Üniversitesi İnan Kıraç Salonu’nda düzenlenecektir. Standart etkinliklerin yanı sıra özgün içeriğiyle pek çok fikir kazanacağınız, bunun yanında pek çok sürprizi de içinde bulunduracak olan Sürdürülebilirlik Zirvesi’ne dev markalar destekçi olarak yer alacaktır. Birçok değerli konuşmacıların yer alacağı etkinliğimiz online olarak katılım sertifikası verilecektir.

Zirve katılımı için iki farklı opsiyon geçerli :

İlki Biletino üzerinden alacağın bilet ile TOG vakfına doğrudan bağışta bulunabilirsin.

1) https://www.biletino.com/event/eventdetail/5859

Ya da linkte yer alan kayıt formunu doldurarak ücretsiz şekilde yer alabilirsin.

2) bit.ly/SurdurulebilirlikZirvesi18

19 Ekim Cuma Günü görüşmek üzere, YUSLP(Yeditepe University Sustainability Living Plan) Student Team.

IMG-5974 IMG-5973